Хорор во Бугарија: Татко го полеал со…

Четиригодишно дете било примено во Ургентниот центар…

Дете од Украина напиша потресно писмо до…

Дедо мраз и едно од неговите џуџиња…

Трагедија…: Извлечено тело на 3-годишно дете од…

Тело на детето е извлечено од Егејското…