Апасиев: На 2,5 метри воздушно до Собрание…

Знаете ли дека на паркингот и во…

ЧАД И ОТРОВИ НАМЕСТО ВОЗДУХ ВО ЛЕТО!…

Сопругата на Апасиев, Тамара Јованов, на Фејсбук…

Апасиев: Децата ни учат во УЧИЛНИЦИ БЕЗ…

Децата учат на +40 степени без клима,…

Апасиев: ВМРО-ДПМНЕ ветуваше дека ќе ја укине…

 Ние со вашиот координатор Мицевски имавме двегодишна…

Апасиев за пратениците од ВМРО-ДПМНЕ: Отидоа на…

Претседателот на политичката партија Левица, Димитар Апасиев…

„За ваков Конрад Аденауер речник куткаме на…

Ни вративте дежа ву, постполноќни сеанси во…

Апасиев за собраниските гимнастики: АЛО ДПМНЕ, се…

Предлог-законот за измена на Законот за организација…

Апасиев: Чао Мициња, продолжете со косоваризација на…

Вие продолжете со косоваризација на македонското Собрание,…