Ахмети за спорот со јазикот: Прифатливо е…

Претседателот на ДУИ, Али Ахмети, на предновогодишна…

Ахмети: Ние прифаќаме да го вклучиме бугарското…

Претседателот на ДУИ, Али Ахмети, на предновогодишна…