Курсна листа на НБРМ: Видете колку чинат…

Според средната курсна листа на Народната банка,…

Русите задоволни: Еврото падна под 57 рубљи

Рубљата продолжува да зајакнува во однос на…

Курсна листа на НБРМ: Еврото и доларот…

Според средната курсна листа на НБРМ, еврото денеска…

Курсна листа на НБРМ: Доларот и еврото…

Според средната курсна листа на НБРСМ, еврото денеска…

Шок од Московската берза: Доларот падна под…

Рубљата силно зајакнува во однос на доларот…

Нов раст на рубљата во однос на…

Рубљата умерено поскапе во понеделникот во однос…

Централната банка на Русија: Нов пад на…

Официјалната стапка на доларот во однос на…

Нов раст на рубљата, доларот падна под…

Рубљата продолжува да расте во однос на…

Значителен раст на рубљата, вредноста на доларот…

Рубљата значително порасна во петокот и воопшто…

Продолжува растот на вредноста на рубљата во…

Рубљата забележително расте на почетокот на тргувањето,…