Шок од Московската берза: Доларот падна под…

Рубљата силно зајакнува во однос на доларот…

Нов раст на рубљата во однос на…

Рубљата умерено поскапе во понеделникот во однос…

Централната банка на Русија: Нов пад на…

Официјалната стапка на доларот во однос на…

Нов раст на рубљата, доларот падна под…

Рубљата продолжува да расте во однос на…

Значителен раст на рубљата, вредноста на доларот…

Рубљата значително порасна во петокот и воопшто…

Продолжува растот на вредноста на рубљата во…

Рубљата забележително расте на почетокот на тргувањето,…

Нов раст на рубљата во однос на…

Рубљата на почетокот на тргувањето во понеделник…

Русија: Еврото и доларот се “токсични” валути

Најдобрите резервни валути во светот, американскиот долар…

Рубљата порасна трипати во однос на доларот

Вредноста на руската рубља достигна највисоко ниво…

(Фото) Првпат после 2015 година еврото падна…

Рубљата го зајакнува својот раст во понеделник:…