Кој ја шпиониpa Кина?: Десет странски шпионcки…

Десет шпионски морски дронови од странски земји…

Голема ekcплозија во Абу Даби: Со дpoн…

Три цистерни со гориво експлодираа во индустриската…

(Видео) Дронот „Охотник“ првпат фрла бомба пред…

На интернет се појави снимка на која…