Курти тврди дека динарот на Косово не…

Српскиот динар не е официјално „забранет“ на…

Бислими: Од утре еврото е официјална валута…

Косовскиот вицепремиер Бесник Бислими изјави дека утре…

Германија: Косово да ја преиспита одлуката за…

Германската влада денеска апелираше до Косово да…

Денков и Габриел: Бугарија да го усвои…

Целта на Бугарија е да го усвои…

Доларот ослабе во однос на еврото

НА ДЕВИЗНИТЕ ПАЗАРИ вредноста на доларот во…

Курсна листа на НБРМ: Видете колку вредат…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…

БРИКС: Кинескиот јуан го надмина еврото и…

Членката на БРИКС, Кина, агресивно ја турка…

Курсна листа на НБРМ: Еве колку чинат…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…

Бугарија преговара за воведување на еврото како…

Бугарија преговара со Европската комисија и Европската…

Западните валути ја изгубија доминацијата, вели рускиот…

Уделот на американскиот долар и еврото во…