Еврото достигна 20-годишно дно!

Еврото достигна најниска точка во однос на…

Официјално: Од 1 јануари 2023 година Хрватска…

На денешниот состанок на Европскиот Совет, Хрватска…

Нов раст на рубљата во однос на…

Рубљата умерено поскапе во понеделникот во однос…

Централната банка на Русија: Нов пад на…

Официјалната стапка на доларот во однос на…

Значителен раст на рубљата, вредноста на доларот…

Рубљата значително порасна во петокот и воопшто…

Бугарија е за воведување на еврото, но…

Претседателот на Комисијата за буџет во бугарскиот…

Хрватска е подготвена да го користи еврото?

Хрватска ги исполнува критериумите за конвергенција и…

Курсна листа на НБРМ: Колку чини еврото…

Според средната курсна листа на НБРМ еврото…

Продолжува растот на вредноста на рубљата во…

Рубљата забележително расте на почетокот на тргувањето,…

Нов раст на рубљата во однос на…

Рубљата на почетокот на тргувањето во понеделник…