ЕУ повторно во должничка криза?

Долговите во земјите-членки на ЕУ се превисоки,…

Кинескиот Јуан го помина Еврото во волумен…

Кинескиот Јуан го помина Еврото во волумен…

(Фото) Еврото тоне како сидро во волуменот…

Оваа година Еврото како валута го достигна…

Светската економија пред колапс! Што сакаше да…

Претседателката на Европската ценатрална банка го испеа…

Огромен раст на вредноста на доларот, еврото…

Според средниот курс на Народбата банка на…

Вртоглав пад на еврото во однос на…

На светските пазари вредноста на доларот во…

Курсна листа на НБРМ: Еврото повторно го…

Според податоците на Народната банка на Република…

Првпат во историјата: Кинескиот јуан го надмина…

За прв пат во историјата: Кинескиот јуан…

Курсна листа на НБРМ: Видете колку чинат…

Според средната курсна листа на Народната банка,…

Русите задоволни: Еврото падна под 57 рубљи

Рубљата продолжува да зајакнува во однос на…