Во изминатото деноноќие се произведени 17.285 MWh…

АД ЕСМ на 06.04.2023 година произведe 17.285…

Евтината дневна тарифа за струја најверојатно се…

Од 1-ви јули годинава најверојатно ќе се…

Со рекрдно домашно производство на електрична енергија…

На денешната прес-конференција соработникот за енергетика во…

Во изминатото деноноќие произведени 17.050 MWh електрична…

АД ЕСМ на 12.03.2023 година произведe 17.050…

АД ЕСМ произведe 14.117 MWh електрична енергија…

АД ЕСМ на 27.02.2023 година произведe 14.117…

АД ЕСМ вчера произведе 14.530 мегават часови…

АД ЕСМ во текот на вчерашниот ден…

Ќе се укине субвенционирањето на електричната енергија…

Министерството за економија испрати предлог -одлука до…

Во изминатото деноноќие се произведени 17.400 MWh…

АД ЕСМ на 18.02.2023 година произведе 17.400 MWh електрична…

Во изминатото деноноќие произведени се 18.122 MWh…

АД ЕСМ на 16.02.2023 година произведе 18.122…

АД ЕСМ вчера произведе 22.933 MWh електрична…

АД ЕСМ на 12.02.2023 година произведе 22.933…