Ждрепка за утврдување на листата за претседателски…

Денеска во Државната изборна комисија ќе се…

(Видео) НЕВИДЕН СКАНДАЛ на ждрепката за ЕП…

Ждрепката за ЕП 2024 вчера ја одбележа…