Заклучен избирачкиот список: За парламентарните избори запишани…

Државната изборна комисија денеска на седница го…

Почна увидот: Проверете дали сте во избирачкиот…

Јавниот повик за проверка на податоците во…

Проверете дали сте во избирачкиот список: Започнува…

Од утре, 19 февруари, почнува јавниот увид…