(Видео) СКАНДАЛОЗНО и ВОЗНЕМИРУВАЧКО: Украинска актерка со…

Украинската актерка се појавува во видео во…

(Видео) Поддржувач на камионџиите во Канада: Се…

Канадскиот премиер Џастин Трудо само „проектира“ кога…

(Видео) Бајден потврди, лидерот на ИСИС е…

Претседателот на Соединетите Американски Држави, Џо Бајден…