Командант на КФОР: Подготвени сме да одговориме…

Командантот на КФОР, турскиот генерал Озкан Улуташ…

Израелската армија тврди дека го убила командантот…

Израелската војска соопшти дека го убила командантот…

(Видео) По Азов, падна и командант на…

Ленинскиот окружен суд во Ростов на Дон…

Путин именува нов командант на силите во…

Официјалните лица изјавија дека генералот Александар Дворников,…