Три лица починаа, 151 нов случај на…

Во последните 3 дена (од 27.05 до…

НЕМА ПОЧИНАТИ: Ова е најновата Ковид 19…

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје,…

Северна Кореја регистрираше скоро 2 милиони пациенти…

Пред само една недела го пријавија првиот…

Позната е новата ковид статистика

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје,…

Северна Кореја пријави околу 270.000 нови случаи…

Северна Кореја пријави уште 269.510 случаи со…

Сали: Се додека секојдневно добиваме бројки од…

Се додека секојдневно добиваме бројки од 80…

Голем број на тестови, во Скопје 106…

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје,…

Ким Џонг Ун објави војна против ковид-19

Лекови што ги набави државата, не стигнувале…

Во Северна Кореја хаосот продолжува..

Во Северна Кореја уште 296.180 лица со…

Ковид официјално пристигна во Северна Кореја, има…

Најмалку едно лице потврдено дека има Ковид…