Во функција ќе биде ставен и третиот…

Не чека една од најтешките зими во…

Бектеши: Барањата на бизнисот за струјата се…

Прифатени се речиси сите барања на бизнис…

Бектеши и Анѓушев ќе бараат решенија за…

Претставници на Владата и на Стопанската комора…

Бектеши на средба со швајцарската амбасадорка: Имаме…

Министерот за економија Крешник Бектеши денеска се…

Најтешката зима е пред нас: Министерство за…

Очекуваме тешка зима и затоа Министерството за…

Ќе се грееме на сонце – Бектеши:…

Како држава нашата намера е целосно да…

Бектеши: Годинешното производство на пченица ќе задоволи…

Годинешното производство на пченица е околу 250.000…

Владата забрани извоз на пченица, брашно, пелети…

На предлог на Министерството за економија Владата…

Бектеши: Тука има работа, странци доаѓаат да…

Странските државјани се заинтересирани да работат во…

Бектеши: Домаќинствата кои имаат доволно приходи за…

Министерот за економија Крешник Бектеши денеска, коментирајќи…