Hajcтудено во Берово -10, на Шапка 36…

Најстудено утрово е во Берово со -10…

Актуелно предупредување од УХМР и метео прогноза…

Утрата ќе бидат многу студени, насекаде со…

Како во Русија функционира јавниот превоз на…

Животот во северните руски градови не запира…

Утре не очекува врнежливо време

Времето утре ќе биде претежно облачно, во…