Лажниот ковид-сертификат во дојранското казино чинел 10…

Само 10 евра биле наплаќани ковид-сертификатите со…

(Видео) Новинарите снимиле се: Казино во Дојран…

Грчката телевизија Опен објави прилог за казино…