Левица го “нокаутира” Бесими: Со ребалансот проектира…

Министерствата на Владата за време на економска…

Уставен суд отфрли иницијатива на Левица

Уставниот суд на денешната седница ја отфрли…

Левица поднесе претставка против Џафери за пцовките…

Политичката партија Левица, до надлежната Комисија за…

Ковачев кон Левица: Ако го цитирате Ванчо…

„Бугарскиот премиер постојано изјавува дека доколку дојде…

Левица бара суспензија за Талат Џафери

Од објавувањето на аудиоснимката на која се…

Левица поднесе кривична пријава против претседателот на…

Политичката партија Левица, до Основното јавно обвинителство…

Левица во Собранието поднесе предлог Резолуција за…

Политичката партија Левица во македонското Собрание поднесе…

Левица поднесе иницијатива за вонреден инспекциски надзор…

Политичката партија Левица, до надлежниот инспекторат, поднесе…

Левица: Не може вештачки да се менува…

Неосновани се барањата на Омбудсманот за продолжување…

Левица поднесе предлог-закон за намалување на времетраењето…

Политичката партија Левица поднесе предлог-закон за намалување…