Се намалува цената на мазутот

Малопродажните цени на бензините ЕУРОСУПЕР БС-95 и…

Од полноќ поскапува мазутот

Од полноќ се зголемува цената на мазутот,…

Мазутот поефтинува од полноќ

 Мазутот од ноќеска на полноќ поевтинува за…

Незаинтересираност или местенка: Само една понуда на…

Една понуда е пристигната до АД ЕСМ…

Катастрофа: Недостаток на мазут во прилепската болница…

Прилепската болница работи со минимални количества мазут…