(Фото)Бомбардирано родилиштето во Мариопол

Дали породилиштето во Мариупол беше бомбардирано, кога…

СДСМ манипyлиpa, мерките се ykинувaaт автоматски, а…

Мерките и препораките за подобрување на состојбата…