(Видео) Хаос во Киев: Рафтовите празни, разграбана…

На социјалните мрежи се појави видео, наводно…

Битиќи: Има засилени инспекциски контроли по маркетите…

Владата најавува засилени контроли, откако и натаму…

Паднаа првите глоби: Три маркети на КАМ…

Три маркети во Скопје, од Пазарната инспекција…