Зукерберг го “следи” Маск: Мета отпушта илјадници…

Компанијата „Мета платформс“ од денеска почнува со…

Русија ги санкционираше Камала Харис и основачот…

Русија ја прошири листата на санкции против…

Зукерберг тргна по комунизмот: Вработените ќе ги…

Шефот на Мета, Марк Цукерберг, им кажа…

На Facebook полека му снемуваат корисници

Социјалната мрежа Facebook забележа пад на дневни…

(Видео) Фejcбук и Зукeрбeрг го создаваат најмоќниот…

Матичната компанија на Facebook, Meta Platforms Inc,…