Ќерката на Медлин Олбрајт инвестираше 236 милиони…

Во американскиот Конгрес, Косово потпиша договор со…

Месец дена по нејзината смрт, погребана Меделин…

Во Националната катедрала во Вашингтон се одржа…

Курти и Османи ќе присуствуваат на погребот…

Претседателката на Косово Вјоса Османи и премиерот…

Почина Меделин Олбрајт – првата жена државен…

Почина Медлин Олбрајт, првата жена државен секретар…