(Видео) Фejcбук и Зукeрбeрг го создаваат најмоќниот…

Матичната компанија на Facebook, Meta Platforms Inc,…

Британија ќе го казни Фејсбук 3,2 милијарди…

Мета платформи, која е сопственик на Фејсбук,…

Ивкова слава: Три дена Скопје ќе биде…

Министерството за внатрешни работи ги известува граѓаните…