Мигрант загинал од струен удар на покрив…

Регионалниот ЦУК Велес известува дека преку единствениот…

Си ја бара бељата: Истиот мигрант по…

Шведската агенција за миграција покрена истрага против…

Мигрант преживеа струен удар на железничка станица…

На 16.08.2023 во 10:20 часот во Полициската…

Трагедија: Брод потона во близина на Тунис,…

Најмалку еден мигрант загина, а 10 се…

Маж загина од струен удар на кров…

ЦУК информира дека од Македонски железници известиле…

(Фото)Обезглавено тело пронајдено на патот Скопје-Блаце во…

На магистралниот пат Скопје - Блаце околу…

Мртов мигрант пронајден во барака во транзитниот…

Во барака во транзитниот центар Табановце вчера…

Пронајдено мртво тело на мигрант во езерото…

Тело на машко лице, мигрант било пронајдено…