Пожар меѓу Миладиновски и рафинеријата ОКТА: Интервенира…

Пријавен пожар помеѓу селото Миладиновци и Рафинерија…

Поефтино ви е да летате: Од понеделник…

Од понеделник во 7 часот ќе бидат…

Поради голем одрон сообраќајот на патот Свети…

На патниот правец Свети Николе – Миладиновци,…

Внимавајте ако патувате: Поради поплава и нанос…

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено…