Апелација го врати случајот за пожарот во…

Се враќа на повторно судење дел од…

На местото на изгорената модуларна болница во…

На местото на модуларната ковид болница во…

Пак ќе биде крив кабелот? Бил оштетен…

Со сведочење на две медицински сестри, родителите…

Правдата е спора, особено во Македонија: Одложена…

 Два часа откако почна судењето за пожарот…

По 15 месеци од несреќата започна отстранувањето…

Петнаесет месеци по трагичниот случај во модуларната…

САМО ВО МАКЕДОНИЈА, некој ќе ќари и…

 Директорот на Клиничка болница Тетово Амир Елези…

По третпат се очекува да почне судењето…

 Во Основен суд – Тетово денеска во…

После скоро година дена започнува судењето за…

 Во Основниот суд во Тетово денеска треба…

Пожарот избувна од дефибрилатор, не од продолжен…

Мумин Исмаили е сведок на трагедијата во…