Зеленска: Ве молам не ја запирајте помошта

Украинската прва дама, Олена Зеленска во интервју…

Зеленска: Украинците многу добро ги разбираат Израелците,…

Првата дама на Израел, Михал Херцог, сопругата…

Конфискуван станот на украинската прва дама во…

Русија го конфискуваше станот на Олена Зеленски,…

Зеленски: Моите деца се во Украина, ќерка…

Украинскиот претседател Владимир Зеленски зборуваше за тоа…

Емотивно интервју на украинската прва дама: Првиот…

Сопругата на украинскиот претседател Володимир Зеленски, Олена…

Зеленска: Сите Украинци ќе станат посилни поради…

Првата дама на Украина Олена Зеленска во…

“Приказни за подобри времиња”: Украинската прва дама…

Првата дама на Украина Олена Зеленска на…

Се сретнаа првите дами на Турција и…

Турската прва дама Емине Ердоган во Истанбул…

Украинците бесни: Луѓето гинат, Зеленски прави фотосесија…

Првата дама на Украина, Олена Зеленска се…

Овации во американскиот Конгрес за украинската прва…

Првата дама на Украина побара од американскиот…