За првпат робот изврши лапароскопска операција без…

Роботот, дизајниран од тим истражувачи од Универзитетот…

Филипче: Успешно извршена операција врз млада пациентка…

„Утрово успешно извршивме операција врз млада пациентка,…

(Видео) Историски момент: За прв пат пресадено…

Дејвид Бенет (57) влегува во историјата како…