(Видео) Донесен е Буџетот на Општина Карпош:…

Денеска Советот на Општина Карпош го изгласа…

(Видео) Советник на ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје…

Советник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ во Градот…

Јакимовски: Одговорно тврдам, никаде во Влае не…

Во вечерашното "Само интервју" Градоначалникот на Општина…

Општина Карпош ќе воведува зонско паркирање

Општина Карпош ќе воведува зонско паркирање, најавија…

Офанзива на Град Скопје: Интензивно продолжува пролетната…

Во тек се интензивни активности во рамки…

Град Скопје ќе додели средства за сите…

Советот на Град Скопје на денешната седница…

Јакимовски: Фатмир Бесими ќе офка да му…

Компанијата „Пуцко Петрол“ која купила земјиште во…

Општина Карпош даде рок од 15 дена…

Во врска со нелегалното градење верски објект…