Левица го обвини градоначалникот на Ѓорче Петров,…

152.000 ДЕНАРИ МЕСЕЧНА ПЛАТА НЕ ГИ ЗАСИТУВА…

Тетовските изборни одбори работеле за џабе: Општината…

Иако поминаа повеќе од три месеци, сé…

Муцунски ги презентираше идеите за развој на…

Градоначалникот на Општина Аеродром, Тимчо Муцунски, денеска…