Комунална хигиена до Ѓорѓиевски: Овој пат се…

Овојпат се преигравте, блокадата на КХС е…

Ѓорѓиевски е функционално неписмен, велат од Град…

Градоначалникот Орце Ѓорѓиевски е функционално неписмен и…

Општина Кисела Вода ќе ги размножува уличните…

Градоначалникот на Општина Кисела Вода, Орце Ѓорѓиевски,…

Ако си против загадувањето од УСЈЕ те…

Цементарницата Титан-Усје е еден од најголемите загадувачи…

Левица бара одгворност од градоначалникот Ѓорѓиевски: Зошто…

Очигледно е дека менаџментот на „Титан Усје”…

(Фото) Ѓорѓиевски: Остануваме на терен сѐ до…

Невремето проследено со пороен дожд и град,…

(Фото)Арсовска и Ѓорѓиевски присуствуваа на роденден во…

Градоначалникот на Кисела Вода, Орце Ѓорѓиевски и…

Ѓорѓиевски: Кисела Вода ќе ги субвенционира сметките…

Градоначалникот на Општина Кисела Вода, Орце Ѓорѓиевски…

Жителите на Кисела Вода за првпат ќе…

Општина Кисела Вода за прв пат ќе…

(Фото) Ѓорѓиевски: После повеќе од половина век,…

Започнува изградбата на нова водоводна мрежа долга…