Бог да чува: Пациент препратен во Прилеп…

Немало кој да стави катетер на пациент…

(Видео) Оставете број, ќе ви се јавиме…

Македонското здравство продолжува да произведува нови приказни,…

БРУКА: Вработена во болница земала картичка на…

Денеска (16.11.2022), полициски службеници од Единицата за…