Сначез: Шпанија ја поддржува Македонија на европскиот…

Северна Македонија е во Европа, како географски,…

Шпанија ја поддржува Србија во врска со…

Српскиот претседател Александар Вучиќ на заедничката прес-конференција по средбата…

Лекот бил пет пари: Санчез ги повика…

Шпанскиот премиер Педро Санчез денеска ги повика…

Шпанскиот премиер доаѓа во посета на Македонија

Во недела премиерот на Кралството Шпанија, Педро…