(Видео) Државата мора да се грижи за…

Ние имаме во Македонија 330.00 пензионери. Факт…

Најчевска: Почнаа наддавањата на големите партии кој…

Професорката Мирјана Најчевска на Фејсбук пишува дека…

Повисоки плати и пензии, подобра економија, 2024…

Со успешните економски политики на СДСМ, 2024…

Просечната плата е над 500 евра, пензиите…

Претседателот на Владата на Република Македонија, Димитар…

Пензионерите го блокираа излезот на Неготино, повторно…

Пензионери го блокираа денеска излезот на Неготино…

Српските пензионери ќе добијат 55% зголемување на…

Додека македонските пензионери се борат да добијат…

Започна исплатата на пензиите за месец јули

Министерството за труд и социјална политика известува…

Усвоено зголемувањето на пензиите за 8,4%

Советот на социјална сигурност денеска на состанок…

Бектеши: Не само платите, ќе растат и…

По Одлуката за зголемување на минималната плата…

Кузеска: Благодарение на СДСМ следува зголемување на…

Благодарение на навремените и ефикасни мерки преземени…