(Видео) Пешаците грешат – МВР казнува: Рекорден…

Во текот на вчерашниот ден (21.02.2022) во…

(Видео) Речиси 300 казни за возачите и…

Во текот на вчерашниот ден (18.02.2022) Министерството…

(Видео) Пазете на пешачаките премини дури возите,…

Министерството за внатрешни работи во текот на…

Санкции за возачите и пешаците: МВР со…

Министерството за внатрешни работи во текот на…

За само четири часа казнети 246 пешаци

Сообраќајната полиција вчера во периодот од 9…

Пешаците се опаметија – сега возачите се…

Министерството за внатрешни работи во текот на…

Пешаците непослушни – МВР казнува: Голем број…

Денеска (12.02.2022) во периодот од 10.00 до…

Воспитна лекција од МВР за пешаците: Голем…

Министерството за внатрешни работи во текот на…

МВР: Изречени 303 санкции во Скопје, најголем…

Министерството за внатрешни работи во текот на…