“Храбро срце” испрати писмо до Владата: Бараат…

Пациентите со вградена механичка циркулаторна потпора на…

Бугарите од Канада и САД со писмо…

Бугарските медиуми објавија писмо на бугарско здружение…

Траорно писмо од Јане Ченто до Македонците:…

Јане Ченто, внукот на Методија Андонов Ченто…