Руското МНР: Три часа ја бркавме американската…

Подморницата, за која веруваме дека е американска,…

САД негира дека подморницата влегла во руски…

Американската војска негира дека нивната подморница влегла…

Ударна вест – Дали почнува војна? Американска…

Министерството за одбрана на Русија соопшти дека…

Руска нуклеарна подморница ќе влезе во водите…

Проектот 885M (Јасен-М) втората повеќенаменска подморница на…

За воена подморница, Израел ќе плати на…

Властите во Перу соопштија дека излевањето нафта…