Посебен режим на сообраќај утре во Скопје…

Министерството за внатрешни работи соопшти дека утре,…

Посебен режим на сообраќај во Скопје во…

Поради уличната трака „Халк Еко Скопје трча…

Посебен режим на сообраќај во среда и…

Министерството за внатрешни работи ја информира јавноста…