Повторно високи бројки денес: Регистрирани над 800…

Министерството за здравство информира, согласно податоците од…

Повторно катастрофални бројки: Речиси 1400 новозаразени денес,…

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот…

Надвор од контрола: За три дена во…

Расте бројот на активни ковид-случаи, според СЗО…

Катастрофа: Над 1300 новозаболени денеска…

Министерството за здравство информира, согласно податоците од…

Регистрирани 542 нови случаи на Ковид-19 во…

Министерството за здравство информира, согласно податоците од…

Регистрирани речиси 400 новозаболени лица од Ковид-19…

Денес се регистрирани 396 нови лабораториски позитивни…

Регистрирани над 400 заболени од Ковид-19 во…

Министерството за здравство информира, согласно податоците од…

Намален бројот на новозаразени во земјава во…

Министерството за здравство информира, согласно податоците од…

Нови 266 случаи на коронавирус во Македонија…

Министерството за здравство информира, согласно податоците од…