Пукaњe на границата меѓу Таџикистан и Киргистан…

Граничарите на Киргистан и Таџикистан разменија оган…

Пукање во германски универзитет, има повредени

Вооружен маж денеска отвори оган во германска…

Расправија на Попова Шапка довела до пукање…

Жител на скопска Копаница во тетовската полиција…

Пукање во скопско – едно лице е…

На првиот ден од Новата година дошло…

Кога пуkaњето на огномет ќе тргне НАОПАКУ

Нова Година без омилените ракети и петарди?…

Kpвав Божиќ: Шестмина зaгинaти во пykaњe за…

Шест лица загинаа, а пет се повредени…