Балканците пакуваат куфери: Германија очајно бара работници

Без разлика дали се работи за индустрија,…

Од што ќе живеат тие луѓе? 27.167…

Мајската плата се уште ја чекаат 27.167…

Повеќе од 13.000 работници не го добиле…

Во земјава 13.444 работници не го добиле…

УЈП со опомени до работодавачите: Над 20.000…

Директорката на Управата за јавни приходи, Сања…

Покачувањето на минималната плата се најде пред…

Започна собраниската расправа за Предлог-законот за изменување…

Револуционерен пример од Белгија: Работна недела од…

Белгиската влада усвои пакет реформи со кои…

Хаос со платите: Дури една четвртина од…

По договорот за зголемување на минималната плата,…

Омикрон сите ги затвори: Во Америка недостаток…

Малку повеќе од една третина од економистите…

„Гласен текстилец“: 46 македонски компании воопшто не…

Работници од 62 фирми низ земјава пријавиле…

Доколку работниците од православна вероисповед работат за…

Пристигнати се околу 40-тина пријави од работнички…