Кадиров најави повлекување: Планира “неограничена и долга”…

Лидерот на рускиот регион Чеченија, Рамзан Кадиров…

Украинската служба за безбедност покрена обвинение за…

Службата за безбедност на Украина (СБУ) поднесе…

Кадиров: Пески е исчистен од формациите на…

Претседателот на Чеченија Рамзан Кадиров на својот…

Кадиров се пофали: “Ахмат” зазедоа сратешки важна…

Војниците на специјалните сили на Ахмат зазедоа…

На светот му стана јасно дека што…

Многу земји почнуваат да разбираат дека никакво…

Кадиров го посоветува Зеленски да бега додека…

Шефот на Чеченија, Рамзан Кадиров, го советуваше…

“Лисичанск е наш! Сојузничките сили се во…

Претседателот на Чеченија Рамзан Кадиров објави дека…

Градот е целосно опколен, Кадиров најави голема…

Претседателот на Чеченија Рамзан Кадиров изјави дека…

Кадиров се пофали: Со молскавична брзина освоена…

Претседателот на Чеченија Рамзан Кадиров најави ослободување…

(Видео) Кадиров се пофали: Нова група украински…

Чеченскиот лидер Рамзан Кадиров објави видео од…