Автомобил паднал во река кај Пожега, возачот…

Во Хрватска пред два дена се случи…

(Фото) Започна чистењето на кејот на реката…

Согласно со Програмата за одржување на коритото…

Трагедија: Маж се удави во река во…

Постар маж вечерва се удави во ЗЕНИЦА.…