Претседателката на Европскиот парламент во посета на…

Претседателката на Европскиот парламент, Роберта Мецола денеска…

Новата шефица на Европарламентот за Македонија: Предлого…

Новоизбраната претседателка на ЕП Роберта Мецола за…

Назначена нова претседателка на Европскиот парламент на…

Новата претседателка на Европскиот парламент е Малтежанката…