Ќе се зголеми бројот на активни припадници…

Министерот за одбрана на Руската Федерација, Сергеј…

(Видео) Газат се пред себе: Руската војска…

Министерството за одбрана на Русија објави видео…

(Фото) “Ви претстојат уште многу успеси”: Шојгу…

Рускиот министер за одбрана Сергеј Шојгу им…

Руската армија отвори хуманитарни коридори за екстремистите…

Руската армија отвори хуманитарен коридор за предавање…

(Видео) “Мртвата” трудница од Мариопол зема помош…

На социјалните мрежи се појави видео од…

(Видео) Жителите на Херсон доброволно ги предаваат…

Руските медиуми објавија видео на кое се…