ЕУ увезла само 42,9 милијарди кубни метри…

Минатата година ЕУ увезла само 42,9 милијарди…

Бугарија го одложи воведувањето на такса за…

Бугарија го одложи воведувањето на надоместокот за…

Европските земји кои “се откажаа” од рускиот…

Европските земји кои зборуваа за откажување од…

Унгарија бара постапка во ЕУ против Бугарија…

Европската комисија добила барање од Унгарија да…

Македонија ќе бара отштета ако Бугарија ни…

Oфицијална Софија да го ослободи капацитетот на…

Бугарски политичар им ја плесна вистината во…

Бугарија преплати огромни суми пари за гас…

Борел се пофали: Европа ќе биде “независна”…

Во следните две години европските земји ќе…