Лукаревска: Следува зголемување на лимитот за поврат…

Со ребалнсот предивдовме 76 милиони евра за…

Лукаревска вели дека сме ставени на брза…

Директорката на УЈП и заменик-претседателката на СДСМ,…

Лукаревска: Оптимист сум дека можат да поминат…

Во ова парламентарно мнозинство бидејќи секој пратеник…

Лукаревска: Знаеме да кажеме НЕ, луѓето што…

Заменик-претседателката на СДСМ, Сања Лукаревска на својот…

Лукаревска најави нов пакет антикризни мерки: Ќе…

Сите институции се во постојана комуникација и…

Лукаревска: Не е патриотски да се бараат…

Треба да има лидерска средба, но на…

“Трогателно” – Лукаревска за роденденот на СДСМ:…

Директорката на Управата за јавни приходи и…

Лукаревска откри: 300 инспектори ги “чешлаат” подружниците…

Во моментов повеќе од триста колеги од…

УЈП удри по ситните дуќанџии – Големите…

Изминатите неколку дена УЈП предводено од партискиот…

Голема сума: Видете колку пари биле вратени…

Повеќе од 440 илјади корисници редовно скенираат…