(Видео) Траорно сведоштво на Македонка: После војната…

Пренесуваме сведоштво на Македонка која во емисијата…

“Акт на ГЕНОЦИД”: Потресно сведоштво на жртва…

Трагедијата што се случи во Одеса на…

(Видео) Имаше многу крв, луѓето газеа едни…

Кондуктер кој бил во вагонот на метрото…

(Видео) Траорно – Жителка на Мариопол низ…

Жителка на Мариопол ја опишува евакуацијата од…

Доктор Лазаров сведочи: Возачот избега, ја заборави…

Вчерашната трагедија во која згасна уште еден…

Потpecно сведоштво на единствената жена која заврши…

Елена Доцевска Божиновска е мајка на две…